Nieuwe set & Nieuwe fleece kleur

Na heel hard gewerkt te hebben voor de klanten die super leuke bestellingen hadden geplaatst, heb ik voor mijn eigen dieren ook een mooie set gemaakt! Mijn cavia's verdienen natuurlijk ook wel eens wat nieuws! Hiervoor heb ik een nieuwe fleece kleur aan het assortiment toegevoegd genaamd: Donker oud roze. Deze kleur is rustig en hardstikke mooi in een hok. Hij paste ook nog eens super goed bij de katoen stof Collorfull leaves! Ik ben zo enorm verliefd op deze combi geworden!


Ik heb oud donker roze Fleece-Liners gemaakt samen met oud donker roze Pee-Pads. Hiermee was de set natuurlijk nog niet af! Daarom heb ik een: Slaapzak, Tunnel, Hangmat, en Theemuts gemaakt voor mijn cavia's! En wat waren ze er blij mee toen ze in de kooi mochten met hun nieuwe spullen!


Alle items zijn nu ook te bestellen via de webshop. Alles is en blijft costum made, maat u kunt ze gemakkelijk bestelling via de webshop met het stofje collorfull leaves of natuurlijk de Fleece-Liners of Pee-Pads!