J&P Designs

fd722ea605jpg

Wij willen jullie ook graag voorstellen aan J&P Designs. De eigenaren Jan & Patricia zijn 2 hele gedreven mensen. Zij hebben zelf cavia's en andere dieren. Jan & Patricia maken ook hele mooie artikelen. Van producten om van te genieten tot herdenkings artikelen.

Helaas maken we het allemaal wel eens mee. We verliezen ons liefste vriendje of vriendinnetje. Misschien was het een natuurlijk verlies of kon het niet anders door ziekte. Dit doet de vriendjes die ze hebben gemaakt heel veel pijn. Denk aan cavia's die in een groep leven, of aan honden en katten die een maatje hadden om mee te spelen en knuffelen, om mee te praten. Maar wij als mensen ervaren dit natuurlijk heel anders. Wij rouwen heel anders en langer dan in de dieren wereld. Soms willen wij er iets moois aan over houden om ze in te bewaren. Om naar te kijken en aan de mooie en leuke momenten terug te denken met het huisdier wat we zo missen.

We zoeken altijd naar iets speciaals wat ons aanspreekt. Of iets wat echt met het overleden dier te maken heeft. Een mooi pronk stuk voor het dier wat wij zo missen.

J&P Designs Heeft daar iets op bedacht. Jan & Patricia maken hele mooie pronk stukken van epoxy. Hier kunt u bijvoorbeeld haar in laten verwerken van het overleden dier. Of veren van die moge vogen die er helaas niet meer is. Ook kunnen zij het as van het dier er in verwerken. En hier gaan ze heel secuur mee om. Zij zorgen er voor dat er met respect voor het dier mee om gegaan word. En zorgen voor een speciaal eind resultaat. Een houder erbij van hout waar het mooie gedenk beeldje van epoxy in kan of geprint met een 3d printen van kunststof? Zelfs dat kunnen Jan & Patricia voor u maken. Ik heb een foto van een van hun eigen kuntwerken voor hun eigen cavia bij geplaatst zodat u ook kunt zien hoe speciaal dit is!

Heeft u het gemis van een dieren vriendje, en wilt u hier iets speciaals of moois voor laten maken door J&P Designs? Dat kan! Zij hebben een eigen website waar u rond kunt kijken en waar alle contact gegevens staan van Jan & Patricia. https://www.jp-designs.nl/