DE cavia's achter het merk Fluffy-Mansion & het logo.

We zijn vandaag druk bezig geweest met een fotoshoot met de cavia's. Daar door heb ik een hele leuke maar ook (als zeg ik het zelf) mooie foto van de 2 cavia's achter het merk Fluffy-Mansion!

Het was even knokken om ze op de foto te krijgen. Maar het is ons gelukt! Na veel zuchten steunen en weer opnieuw neerzetten op de plekken waar we ze wilde hebben bleven ze eindelijk eens staan! Ze zijn niet eigenwijs hoor hihi!
bdde3df023jpg

Dit zijn dus Loekie & Panda. DE gezichten achter Fluffy-Mansion. We hebben nog wel meer cavia's die ziet u ook op de foto. Maar, Loekie & Panda zijn wel de gezichten achter Fluffy-Mansion en dit zijn dan ook de cavia's die u rondleidt in onze webshop! Zij staan altijd voor u klaar en kunnen (samen met ons natuurlijk) alle vragen beantwoorden!5fc16a4689jpg
Ook hebben wij door Venerina een mini Panda laten maken. Wij hebben Panda samen met mini Panda vandaag ook op de foto gezet. En wat lijken ze toch vrezelijk veel op elkaar! Deze kunt u op bestelling laten maken bij Venerina. U stuurdt een foto met alle details zoals kleur en dergelijke op naar Venerina. En dan bespreken jullie samen een prijs van het beeldje en zal hij zo spoedig mogelijk gemaakt worden voor u!