- Voorraad producten worden binnen 4 werkdagen geleverd of samen met uw op maat gemaakte producten. Indien de producten die niet op voorraad zijn, is de levertijd ongeveer 1 tot 3 weken.


- Verzenden
U betaald een standaard tarief voor verzenden en verpakken. Kleine producten zullen in een envelop verstuurd worden en grote producten/bestellingen als pakket. Op de dag van verzenden ontvangt u een berichtje, daarna zal het nog 1 a 2 dagen kunnen duren voordat de DHL of PostNL uw bestelling bezorgd heeft. Bij pakketten krijgt u via e-mail een traceercode.

- De producten kunnen iets afwijken van de foto. Alle producten worden met de hand gemaakt. De aangegeven maten zijn ongeveer, deze kunnen zo'n 5% afwijken. De kleuren van de stoffen worden zo goed mogelijk weergegeven, maar zullen altijd kunnen afwijken van de werkelijke kleuren, een beeldscherm geeft vaak een andere kleurervaring.


- Het gebruik van alle producten van fluffy-mansion.nl is op eigen risico. Hang de hangmatjes nooit te hoog, uw dier moet ten aller tijden gemakkelijk in of eruit kunnen klimmen. Gebruiken alleen onder toezicht. Beschadigde of versleten producten direct bij uw huisdier wegnemen.

- Het kan voorkomen dat een gekozen stof / voorraad product niet meer in voorraad is, u wordt per e-mail hierover op de hoogte gebracht.

- Sommige (katoenen) stoffen kunnen in de was afgeven, was daarom deze producten de eerste keren apart of met kleurgelijke producten. Wassen op max 40*C, het gebruik van de droger is af te raden.

- Alle producten die hier besteld zijn, zijn voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan deze op wat voor manier dan ook door te leveren aan derden, tenzij je hier van ons schriftelijk toestemming voor hebt ontvangen. Ook het kopiëren of namaken van mijn ontwerpen is niet toegestaan zonder toestemming vooraf.

Annuleren: U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, met uitzondering van op maat gemaakte producten. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product ongebruikt en schoon, in de originele staat en verpakking aan fluffy-mansion.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fluffy-mansion.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Mochten de producten niet in de juiste staat retour gekomen zijn, dan behoud fluffy-mansion.nl het recht om niet het gehele bedrag retour te storten.

Retour van op maat gemaakte producten:
Omdat deze producten speciaal voor u zijn gemaakt is het niet mogelijk deze te retouren.
Bij uitzonderlijke gevallen kan ik deze producten toch terug nemen, indien deze via de voorraad weer verkoopbaar zijn. (vraag naar de mogelijkheden). fluffy-mansion.nl behoud het recht om niet het gehele bedrag retour te storten. De kosten voor retour zendending naar fluffy-mansion.nl zijn voor eigen rekening.

Garantie:
Heeft u een product bij ons besteld dan heeft u garantie van 14 dagen. Met uitzonderingen in overleg kan dit anders worden. Het retour sturen van de producten voor reparatie is op eigen kosten.
Neem hierover eerst contact op met fluffy-mansion.nl

Mocht er iets niet duidelijk zijn, stuur gerust een e-mail: info@fluffy-mansion.nl

Met vriendelijke groet, Anissa Kok.

* Fluffy-Mansion.nl

Hoofdweg 583

2131 MT Hoofddorp

+31 6 29911011

info@fluffy-mansion.nl

* IBAN: NL63 KNAB 0602 6768 43

T.A.V: Fluffy Knaagdieren Mansion  

BTW: NL003286585B85

KVK: 78111544

Gratis verzending binnen Nederland bij een minimale besteding van €120,- incl btw.

Gratis verzending naar België bij een minimale besteding van €150,- incl btw.

Wij verzenden naar: Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.